"You are here: "

You are here

Kjempefine tomter like ved skule og barnehage

project-image

I det nye bustadfeltet Iden like ved den nye barne- og ungdomsskulen har vi to ledige einebustadtomter. Tomtene ligg øvst i feltet, ovanfor bygg 5. Her kan kjøpar sjølv velge hus frå vore huskatalogar, eller vår dyktige arkitekt kan spesialteikne huset akkurat slik ein ønskjer det. Tomtene er svært solrike med kveldssol, og ligg usjernert til i eit allereie etablert og roleg bustadområde.

Det er gangavstand til Sjøholt sentrum som har eit svært breitt og variert servicetilbod. Kulturhus, kafè, treningssenter, lege, tannlege, bank og fleire daglegvarebutikkar med meir. Her er også småbåthavn, populære badestrender og mange turstiar. Ørskogfjellet er berre 10 minutt unna, og byr på fjellturar for ein kvar smak, og med fantastiske skiforhold om vinteren. Sjøholt er ei naturperle, og sentrum ligg omkransa av spektakulære fjell og med ei mektig utsikt utover Storfjorden. Heile året byr området rundt Sjøholt på rekreasjon og opplevingar i storslått og variert natur. 

Det er den gamle idrettsplassen med kallenamnet Iden som no er regulert til bustadføremål. I tidlegare tider har området vore nytta til mellom anna idrettsaktivitetar, utstillingar og plattingdans. Byggearbeidet i det nye feltet er no godt i gang, og området skal igjen fyllast med liv og leik. 

Adkomts: Køyr E136 til Sjøholt sentrum. Ta av ved Shellstasjonen, og køyr vidare mot idrettsanlegg og Sjøholt skule. Følg Prestegardsvegen forbi skulen, ta av ved Idenvegen, og køyr denne vegen til endes. Dei fire einebustadtomtene ligg på ei rekke heilt øverst i feltet, og dei to tomtene som ligg i midten er framleis ledige.

 

 

  • 4Boliger
  • 2Ledige
  • 2Solgt

Nærområdet

Bilder fra Kjempefine tomter like ved skule og barnehage

Kjempefine tomter like ved skule og barnehage - salgsoversikt

Salgsinformasjon

Jan-Magnus Knudsen

Mob: 996 27 993 E-post: jan-magnus@morehus.no