329.0 BYA
387.2 BRA
323 P-rom
5 Soverom
4 Bad
2 Etasjer

Den klassiske stilen er alltid svært aktuell. Her er det lagt vekt på symmetri, søyler og det store buede vinduet i front, en detalj som er med på å gi boligen et tiltalende preg. Huset har praktiske utganger til hage der det er naturlig.

Tilfredstiller en moderne families behov

En familie med små barn og/eller ungdommer har mange ulike behov, og ikke alle har tenkt gjennom hva de trenger før de flytter inn og ser hva som mangler. I Bergsmo har vi vurdert disse behovene nøye og mener at det ferdige resultatet tilfredsstiller en moderne families forskjellige behov.

Huset har store gode soverom, funksjonelle fellesrom og trivelige private soner for de som ønsker litt tid alene. Det er også godt med bodplass, praktiske vaskerom, gjesterom og en stor dobbel garasje.

I første etasje kommer man inn i en stor entré, åpen opp til andre etasje som gjør at det føles luftig og stort når du kommer inn. Ved entreen har man en walk-in garderobe, og vis a vis garderoben er det et romslig toalett, perfekt som gjestetoalett. Fra entreen kommer vi inn i en stor lys stue. Her er det store vinduer som gir mye lys, åpent opp til andre etasje og dører direkte ut til hagen. Stuen har en åpen planløsning med kun en peis som skiller mellom stuen og spisestuen.

Dobbeltgarasje og romslig vaskerom

Når man parkerer bilen i dobbeltgarasjen, kan man gå tørrskodd inn til kjøkkenet gjennom en romslig gang med plass til oppheng av yttertøy og sko. Fra gang har man også tilgang til et vaskerom med god benkeplass og direkte utgang til terrassen for tørking av klær.

Kjøkkenet i husmodellen er allsidig og der har vi har laget plass til en trivelig frokostkrok med direkte utgang til terrasse. Det er også godt dagslys innslipp til kjøkkenet. I tilknytning til kjøkkenet har vi tegnet inn et grovkjøkken eller matbod, noe som er enhver kjøkkenentusiast sin drøm.

I andre etasje er det to store soverom som deler et bad og en egen TV-stue, som er perfekt for den store moderne familie hvor ikke alle vil se TV samtidig. Master soverommet har sin egen avdeling med stort soverom, walk-in garderobe og eget bad. Det er også direkte utgang til balkongen fra det private en suite badet.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar / Salsleiar einebustad

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields