Møre Hus er kundenes favoritt IGJEN i 2023

Møre Hus ble tildelt «MEST FORNØYDE KUNDER 2023» på Systemhus sin årlige kongress torsdag 25. april.

Vi er stolte og ydmyke over å igjen bli kåret til kundenes favoritt blant hele 130 medlemsbedrifter i Systemhus-kjeden! Takk til alle våre fantastiske kunder for tilliten dere viser oss. Dette inspirerer oss til å fortsette å levere hjem av høyeste kvalitet med kunden i fokus. Vi vil gjerne takke våre fantastiske kunder og samarbeidspartnere for at dere har vært med oss på denne reisen. Uten dere hadde vi ikke vært der vi er i dag!

Møre Hus-teamet er mer enn klare for å fortsette reisen og skape varige hjem og minner for dere.

 

Årets forhandler i Systemhus 2022

Vi i Møre Hus er utrolig stolte og glade for å dele denne fantastiske nyheter med dere! Vi er kåret til Årets Forhandler i Systemhus-kjeden, som består av 110 medlemsbedrifter!
I hele 25 år har vi hatt gleden av å bygge solide, vakre og funksjonelle hjem for folk på Nordvestlandet. Det er en ære å bli anerkjent for vårt engasjement og dedikasjon til kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet.
Vi vil gjerne takke våre fantastiske kunder og samarbeidspartnere for at dere har vært med oss på denne reisen. Uten dere hadde vi ikke vært der vi er i dag!
Møre Hus-teamet er mer enn klare for å fortsette reisen og skape varige hjem og minner for dere.

Mest fornøyde kunder i 2020

– Dette er for oss en kjempegjev pris som henger svært høyt fordi den er et resultat av et målrettet arbeid i hele vår organisasjon. Det er kundene vi lever av og for, det er de som skal være fornøyde når de gjør sin kanskje livs største investering i en bolig, sier Jan-Magnus Knudsen som er daglig leder i Møre Hus AS.

Møre Hus AS har siden starten for nesten 25 år siden bygd nærmere 1000 boliger på Sunnmøre, og godt over 2000 mennesker bor i et Møre Hus. Selskapet har i dag høy aktivitet med større utbygginger både i Skodje, Ørskog, Vestnes og Ålesund.

– Å vinne en slik pris er en stor motivasjon og inspirasjon til å stå på videre i vårt kundearbeid. Prisen er basert på uavhengige kundeundersøkelser utført av Prognosesenteret, og er derfor en svært hyggelig hilsen fra våre kunder, sier Knudsen, som deler prisen med alle de 10 ansatte og alle deres samarbeidspartnere.

Prisen overlevert til daglig leder Jan-Magnus Knudsen i Møre Hus AS fra kjededirektør Trond Lie i Systemhus

Om du ønsker dele din erfaring med oss som leverandør kan du bruke en av de to linker:

Facebook anmeldelser

Google

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar / Salsleiar einebustad

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

"*" indicates required fields