156.0 BYA
236.4 BRA
4 Soverom
2 Bad
2 Etasjer

Mellom kjøkken og hallen har boligen har man en «walk-through» garderobe. Man kan om ønskelig dele opp rommet og evt. benytte en del til matbod. Vaskerommet har egen inngang utenfra hvilket kan være veldig praktisk hvis man har barn eller hund. I tillegg finnes det et gjestetoalett på dette planet.

Stor åpen stue-og kjøkkenløsning

Boligen har en kjempestor åpen stue- og kjøkkenløsning hvor det er godt med lysinnslipp. Kjøkkenet har god benkeplass og mulighet for kjøkkenøy. Den store skyvedøren gir tilgang til et overbygget terrasseområde.

Husets fire soverom ligger i andre etasje. To av disse har en egen liten «walk-in» garderobe. TV stuen er litt skjermet fra soverommene som er fordelt i hver sine ende av huset.

Kan bygges med takterrasse

Fra TV stuen er det skyvedører som leder ut til den hyggelige overbygde balkongen med spilevegg. Overbygget og spileveggen gjør av man er litt beskyttet for vær og vind, samt bidrar til at man i stor grad unngår overoppheting i TV stuen og på det ene soverommet. Bremnes kan også bygges med takterrasse, noe som gir en stor skjermet utesone for familien, med tilgang fra balkongen i andre etasje.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields