89.0 BYA
143.7 BRA
134.5 P-rom
3 Soverom
2 Bad
2 Etasjer

En bolig med særpreg

Den kubistiske formen gir god utnyttelse av plass både innendørs og i forhold til tomteutnyttelse. Denne boligen har et relativt lite fotavtrykk. Noe av det som skaper boligens særpreg er de ulike vinduene og deres plassering. Noen vinduer er kvadratiske, andre er rektangulære og noen av dem har sprosser.

Vaskerommet er praktisk plassert mellom bad og kjøkken, og ikke langt fra gangen. Dette gjør at du har enkel tilgang for eksempel etter trening eller med våte barn.

Åpen galleriløsning opp til andre etasje

Cubo har en åpen løsning i oppholdsrommet, men kjøkkenet ligger delvis skjermet fra stuen slik at man opplever det som en separat del. Stuen har en åpen galleriløsning opp til andre etasje, noe som gir en nærhet mellom etasjene. Både med tanke på den minimalistiske stilen og den åpne galleri-løsningen kan det være lurt å tenke på lyddempende tiltak for å unngå romklang.

Stor takterrasse

Funkishuset har en stor takterrasse som gir et godt og skjermet uterom. På takterrassen er det plassert en liten bod, der du praktisk kan gjemme unna sofaputer eller solstoler.

Cubo er en populær bolig som er bygd i flere ulike varianter, deriblant med integrert garasje.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields