104.0 BYA
142.8 BRA
136.2 P-rom
4 Soverom
2 Bad
2 Etasjer

Huset kan tilpasses både flat og skrå tomt, og du kan velge om du vil ha hovedplanet oppe eller nede.

Det finnes også en variant på bare en etasje. Denne fleksibiliteten gjør det er egnet til nesten hvilken som helst slags plassering.

Kompakt og arealeffektivt hus

Kjøkken og stue danner et allrom med utgang til terreng, hvis du velger å ha hovedplanet nede. Kjøkkenets plassering i enden av rommet gir følelsen av at rommet er stort og oversiktlig.

Dette er et kompakt og arealeffektivt hus med mulighet til hele fem soverom, i tillegg til to stuer og to bad.

Foreldresoverommet har egen stor garderobe. Trappens plassering midt i huset binder de to etasjene sammen på en fin måte, samtidig som det gir mulighet for samtidig bruk av begge stuer uten at de sjeneres av hverandre.

Bolig med særpreg

Inngangspartiet er overbygd, innbydende og med en sportsbod i bakkant. Store, flotte vindusparti og variasjon av liggende og stående kledning er med på å gi bygget sitt eget særpreg. De platekledte partiene kan du velge å male i de farger du ønsker for å gi huset din signatur.

Fedje er en vakker liten perle av ett bygg for både små og litt større familier. Den er flott både på utsiden og innsiden.

En etasje:

Fedje med en etasje har to soverom. Kjøkken og stue går over hele husets bredde og separerer dermed de to sonene fra hverandre på en fin måte. Herfra er det inngang til en praktisk bod. Badets plassering i gangen er slik at du lett når det om du er ute. Gangen er romslig med plass for skap og oppheng.

BYA: 104 m2

BRA: 76,2 m2

P-rom: 66,6 m2

10 m største lengde

9,4 m største bredde

2 soverom

1.etasje 2.etasje – flat tomt:

Med å velge en Fedje med to etasjer har du mulighet til å innrede 2. etasje ettersom familien vokser. I 1.etasje har du det du trenger til den lille familien i startfasen. Senere kan du innrede 2.etasje og lage ett ekstra bad og opp til 3 ekstra soverom og ei lita loftstue. Alternativt kan du velge to soverom og ei større stue oppe. Herfra er det utgang til en flott balkong.

BYA: 104 m2

BRA: 145 m2

P-rom: 134,9 m2

10 m største lengde

11,6 m største bredde

4 soverom

1.etasje og 2. etg – skrå tomt:

Denne boligen er som tidligere nevnt også egnet til skrå tomt. Her er hovedplanet lagt til 2. etasje slik at du får fin utsikt fra stue og kjøkken. I etasjen under er de fleste soverommene plassert. Stuen i første etasje vil da ha direkte utgang til terreng.Fedje gir deg mange muligheter. Rommet ved kjøkkenet egner seg til for eksempel hjemmekontor eller gjesterom om du skulle trenge det.

BYA: 104 m2

BRA: 142,8 m2

P-rom: 136,2 m2

10 m største lengde

11,6 m største bredde

4 soverom

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields