166 BRA
4 Soverom
2 Bad
2 Etasjer

Boligen har en kombinasjon av stående og liggende kledning, samt fargeflater som gir huset særpreg og identitet. Her kan man selv velge en flott fargekombinasjon etter egen smak.

Kompakt og arealeffektiv bolig over én etasje

Boligvarianten med én etasje er en kompakt og arealeffektiv tilrettelagt bolig med to soverom og et romslig bad. Varianten har en åpen og sosial kjøkken- og stueløsning med, utgang rett til uteplass. Det er en utmerket bolig for den som ikke har stort plassbehov, og ønsker alle funksjoner på et og samme plan.

En eller to etasjer

Boligen kan bygges med én eller to etasjer, eventuelt settes sammen til en tomannsbolig til rette tomten. Boligen har en skjermet utgang fra stue rett til hage som beskytter for vær og vind, og gir samtidig en fin sittesone.

Inngangspartiet er også overbygd og har en innbydende løsning som også gir varianten med to etasjer en flott terrasse med utgang fra loftstue. En praktisk sportsbod ligger også i tilknytning til inngang som man kan gå tørrskodd til.

Utvidet allrom med to etasjer

Velger man varianten med to etasjer får man et utvidet større allrom, med stue og kjøkken. I tillegg til det store master soverommet i første etasje, er det tre store soverom i andre etasje. Et av soverommene har også en walk-in garderobe. Det er også to bad i god størrelse, et i hver etasje.

I andre etasjen er det en stor loftstue med et flott hjørnevindu som slipper inn mye godt dagslys. Loftstuen kan fungere som et tv-rom og et sted man kan trekke seg litt tilbake eller ha venner på besøk. I tilknytningen til loftstuen er det også plass til å etablere praktiske arbeidsplasser for barn og voksne.

Med direkte utgang til en god takterrasse, er det lett å tilbringe litt tid utendørs i en skjermet sone på fine dager. Det er praktiske boder under trappen og i andre etasje som gir godt med rom for lagring i boligen.

Kan også bygges som tomannsbolig

Boligtypen Lie kan også bygges som tomannsbolig når man setter de sammen i speilvendt variant. Med en slik løsning ivaretar man gode private inngangsparti og soner, selv om man har en nabo tettere på seg. Lie er et lite men funksjonelt funkishus med mange kvaliteter som kan romme familier med ulike behov.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar / Salsleiar einebustad

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields