75.0 BYA
168.3 BRA
3 Soverom
3 Bad
3 Etasjer

Selv om Nyksund har en enkel bygningskropp, gjør inngangspartiet, boksen som kommer ut av huset, høyden og de store vinduene huset spennende.

Krever minst tomteplass av våre husmodeller

Nyksund er tegnet for skrå tomt, og er den av våre husmodeller som krever minst tomteplass. Inngangspartiet finner du i underetasjen, der du kommer til en romslig hall. Her finnes også et kombinert gjestetoalett og vaskerom hvilket er veldig praktisk når man har barn. I denne etasjen er det også en hybel med egen inngang utenfra. Utleie kan gi ekstra inntekt og være et fint bidrag til finansieringen.

I hovedetasjen kan du velge å ha et avskjermet soverom i tillegg til stue, eller et ekstra oppholdsrom med eget bad. Om du har plass på tomten har du muligheter til å få en flott terrasse med utgang fra stue og kjøkken.

Loftstue med mye lysinnslipp

Fra loftstuen har du utgang til en herlig balkong. Loftstuen har det ikoniske skrå vinduet som virkelig setter sitt preg på Nyksund. Vinduet gir godt med lysinnslipp, og i loftstuen kan det være lurt å vurdere solskjermingsalternativer. På dette planet finnes også to soverom og et lite bad.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields