174 BYA
126.4 BRA
121.3 P-rom
3 Soverom
1 Bad
1 Etasjer

Praktiske løsninger

Inngangspartiet er overbygd og her finner man en praktisk utebod egnet for lagring av sportsutstyr og hageredskaper. I entreen finner du et eget vaskerom, noe mange huseiere setter stor pris på. Det er også et eget toalett praktisk plassert ved ytterdøren.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har skråtak, og dette gir rommet et luftig og åpent preg. De store vinduene gir masse lys.

Overbygd terrasse

Kjøkkenet har store skyvedører som leder ut på en overbygd terrasse. Her ligger alt til rette for trivelige stunder utendørs også når det regnvær. Kjøkkenets plassering gjør at det er mulig å jobbe litt skjermet fra stuedelen.

To av tre soverom har plass til en stor skyvedørsgarderobe. Boligen har også en TV-stue med åpen løsning mot stuen. Denne delen kan også benyttes til for eksempel lekeområde eller kontor.

Alle funksjonaliteter i en etasje

Det finnes flere fordeler med hus på ett plan. Man kan lettere tilbringe alderdommen i et hus der man slipper trapper, og har alle viktige funksjonaliteter samlet i en etasje. For småbarnsfamilier vil det kunne bidra til å gjøre det litt enklere å følge med på hvor barna oppholder seg.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields