90.0 BYA
133.0 BRA
119.1 P-rom
3 Soverom
2 Bad
2 Etasjer

Praktisk inngangsparti

En stor entre gir en romslig følelse når du går inn i boligen. Et kombinert bad og vaskerom like ved inngangspartiet gjør at du får vasket av deg, barna eller hunden før du beveger deg videre inn i boligen. Ved at du unngår å få skitt inn i oppholdsrommene bidrar du til å få et bedre inneklima.

Huset har et stort kjøkken med god benkeplass. I tillegg er det plass til et kjøkkenbord som fungerer utmerket som et koselig frokostbord. Ved større middagsselskap kan du bevege deg ut fra de doble dørene fra kjøkkenet og inn i stue- og spisestueområdet.

Den store vinkelstuen gir en flott soneinndeling med flere møbleringsmuligheter. Skagen har en praktisk soveromsavdeling med romslige soverom i andre etasje.

Soverom på loftet

Siden alle soverommene er plassert på loftet, får du et skille mellom den private delen av boligen og de øvrige oppholdsrommene i første etasje. Gangen oppe i andre etasje er såpass romslig at du har muligheter til å møblere her, for eksempel til TV-stue eller lesekrok. En liten luftebalkong gjør at du får luftet sengetøy enkelt.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar / Salsleiar einebustad

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields