106.0 BYA
140.9 BRA
128 P-rom
3 Soverom
1 Bad
2 Etasjer

Stor stue- og kjøkkenløsning i andre etasje

Boligen har en stor åpen stue- og kjøkkenløsning i andre etasje med god plass til møblering, noe som gir mange muligheter både til hverdag og fest. Her er det utgang til en herlig terrasse. På terrassen er det også en hendig bod til utemøbler, puter og grill. Rett ved kjøkkenet finner du også en stor bod, som i tillegg til lagring av utstyr kan brukes til matbod eller gjøres om til grovkjøkken.

Praktisk rom tilpasset familien

I tillegg til tre soverom, har Trend 3 en trivelig TV-stue. Rommet er praktisk når noen i familien ønsker å trekke seg litt tilbake. TV-stuen kan også brukes som lekerom, treningsrom eller hjemmekontor – mulighetene er mange. Rominndelingen er funksjonell med soverommene trygt samlet i underetasjen. Her det det også et gjestetoalett og et kombinert bad/vaskerom.

Utendørs sportsbod

En utendørs sportsbod er plassert i tilknytning til det overbygde inngangspartiet hvilket kan være praktisk for en aktiv familie som trenger plass til oppbevaring av sykler, akebrett o.l. Trend 3 er en flott familiebolig som rommer det meste.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields