248.0 BYA
552.2 BRA
377.1 P-rom
5 Soverom
5 Bad
3 Etasjer

Integrert garasje og sju boder

Underetasjen består av en integrert garasje med plass til tre biler, i tillegg til sju boder som enkelt kan slås sammen hvis ønskelig. For hobbyentusiasten er dette svaret på boligdrømmen.

Store soverom og oppholdsrom

Funkishuset består av fire store soverom, alle med eget bad. I tillegg har boligen flere store oppholdsrom, der stue- og kjøkkenområdet rommer nesten hele andre etasje. Dette er et rom med god plass til kjøkkenbenk, spisestue, stue og mye mer.

I andre etasje er det et stort kontor som kan gjøres om til et ekstra soverom om man ønsker det. På grunn av store rom og minimalistiske flater kan det være lurt å tenke på lyddempende tiltak for å unngå romklang. Store vinduer i stue og spisestue gir godt med dagslysinnslipp, noe som gjør at du kan utnytte solvarmen i disse rommene.

Nyt både morgen- og kveldssola

Det moderne funkishuset har en balkong og en takterrasse på hver sin side av stue- og oppholdsrom. Dette gjør at du kan nyte både morgen- og kveldssola. Dette er vårt desidert største hus og som prikken over i-en kommer huset med en enorm takterrasse hvor man kan møblere i flere soner.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields