128.0 BYA
102.9 BRA
97.8 P-rom
3 Soverom
1 Bad
1 Etasjer

Overbygd inngangsparti

Du ønskes velkommen via et overbygd inngangsparti. I entreen er det plass til skyvedørsgarderobe. Et eget gjestetoalett finner du i umiddelbar nærhet til ytterdør noe som kan være praktisk når man har små barn i huset. Boligen har også et eget vaskerom kombinert med bod.

Flyt mellom rommene

Boligen er tegnet med åpenhet og flyt mellom rommene, men det er mulig å sette inn dører mellom de ulike sonene om det skulle være ønskelig.

I ene fløyen av huset er badet og de tre soverommene plassert. Soverommene ligger alle nært til badet, noe som oppleves veldig praktisk i hverdagen. Dette er en bolig som passer for alle generasjoner. Skulle man ikke ha behov for tre soverom kan man enkelt innlemme det ene som en del av stuen.

Naturlige soner

I boligens stue og kjøkken er det mye lys fra store vinduer. Selv om det er en åpent mellom disse rommene deler rommet seg naturlig opp i to soner. Kjøkkensone har god plass til både lagring, matlaging, samt et stort spisebord der familien kan tilbringe mange hyggelige stunder sammen.

Stuedelen er romslig og lys med god plass til møblering. Stuen er hjertet av huset, og er et rom som har god kontakt med de andre sonene i boligen.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields