143 BYA
206.1 BRA
165.2 P-rom
4 Soverom
3 Bad
3 Etasjer

Stor utleiedel i sokkeletasjen

Hele sokkeletasjen består av en stor utleiedel med to soverom. Inngangspartiet er overbygd noe som beskytter mot vær og vind. Her er det også en praktisk utebod. Utleiedelen gir mulighet for ekstra inntekt, og kan være med på å oppfylle boligdrømmen.

Åpen stue-og kjøkkenløsning

Boligen har integrert garasje med sportsbod i første etasje. I den åpne stueløsningen der det skyvedør ut til en trivelig balkong. Kjøkkenområdet har godt med benkeplass, samt plass til kjøkkenøy. En kjøkkenøy gir ikke bare mer arbeidsflate, den kan også fungere som et sosialt midtpunkt i rommet.

På grunn av en minimalistisk stil og den åpne stue- og kjøkkenløsningen kan det være lurt å tenke på støytiltak i dette rommet i form av møblering eller bruk av lydplater. Denne etasjen har i tillegg et kombinert bad/vaskerom, samt et soverom.

Stor terrasse i andre etasje

Fra den hyggelige TV stuen i andre etasje er det utgang til en stor terrasse. Her finner man også tre soverom i tillegg til bad og bod. Skulle man ikke ha behov for fire soverom kan man jo benytte et av rommene til treningsrom, hjemmekontor eller et lekerom for barna.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields