196.0 BYA
162.3 BRA
1372 P-rom
3 Soverom
2 Bad
1 Etasjer

Praktisk hverdag

Den private delen i boligen er skilt fra resten på en utmerket måte. To bad og godt med lagringsplass i soveromsavdelingen er svært praktisk i hverdagen. Det er tre romslige soverom i huset. Det fantastiske hovedsoverommet, med egen garderobe for både han og henne, samt eget bad er en luksus i hverdagen.

Nærhet til uteområdet

En av kvalitetene som skiller seg fra andre boliger er de store skyvedørene ut fra stue, kjøkken og hovedsoverommet. Det gir en flott nærhet til uteområdet, og enkel tilgang til uteplassen i midten av atriumet. Her kan du oppholde deg usjenert og privat, og i le for vær og vind. Det store kjøkkenet er selve hjertet i boligen. Kjøkkenet ligger i et avskjermet område, samtidig som at rommet føles åpent. Skyvedører skiller kjøkkenet fra stue og spisestue.

Kan også leveres i murfasade

I inngangsområdet er det garderobe og vaskerom, noe som er praktisk og gir god rom for lagring. Dette moderne atriumhuset kan også leveres i murfasade, eller en kombinasjon mellom tre og mur. I murfasade understrekes det særegne funkispreget ytterligere.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields