212.0 BYA
295.2 BRA
247.3 P-rom
5 Soverom
3 Bad
2 Etasjer

Stor entré og godt med gangplass

Ved inngangspartiet er en integrert garasje med plass til to biler. Fra garasjen kan du gå tørrskodd inn i boligen gjennom husets vaskesluse. Den romslige vaskeslusen er både barne- og hundevennlig.

Funkishuset har en stor entré og godt med gangplass. Oppholdsrommet i første etasje har eget bad, og egner seg godt som både TV-stue, gjesterom, treningsrom eller hjemmekontor – alt etter familiens behov. Tre av huset fire soverom ligger i første etasje hvilket kan være praktisk når man barn.

Stor terrasse og luftebalkong

Fra oppholdsrommene i andre etasje er det utgang til en stor terrasse, samt en liten luftebalkong. Her kan det være lurt å vurdere solskjermingsalternativer for å unngå overoppheting. Ved kjøkkenet er det en praktisk bod som fint kan brukes som matbod eller grovkjøkken. Kjøkkenet har godt med benkeplass, og en utgang som leder opp til en enorm takterrasse. Her kan man virkelig kose seg.

2.6 m høyde under taket

De fleste rommene i boligen har 2.6 m høyde under taket, noe som skaper en større romfølelse. På grunn av takhøyden, den åpne løsningen og en minimalistisk stil kan det være smart å vurdere noen smarte støytiltak.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields