172.0 BYA
243.0 BRA
195.4 P-rom
3 Soverom
2 Bad
2 Etasjer

Gå tørrskodd inn i huset

Huset er i utgangspunktet tegnet for skrå tomt. Inngangen er plassert i underetasjen ved siden av en integrerte garasje hvor det er plass til to biler. Fra garasjen kan man gå tørrskodd inn i hallen via en praktisk slusebod. Her har man også plass til å henge fra seg yttertøy og sko slik at man unngår å dra med seg skitt og støv inn i boligen. Et vaskerom i nær tilknytning er også med på å minimere skitt og støv, og bidra til et bedre inneklima.

Alle de tre store soverommene har egen garderobe. Størrelsen og plasseringen på soverommene gjør at barna i huset kan få mer privatliv.

Store sosiale oppholdsrom

Boligen innbyr til gode sosiale samlinger, både ved middagsbordet, på terrassen og i den lyse, romslige stuen. I kjøkkenområdet er det god plass til en stor spiseplass foran de store vinduene noe som gir godt med lysinnslipp og ikke minst utsikt.

En god og romslig balkong er praktisk plassert med utgang både fra stue og kjøkken. Det kan være lurt å vurdere solskjermingsalternativer. Selv om stuen er adskilt fra kjøkkenområdet knyttes rommene fint sammen med balkongen.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields