109.0 BYA
196.9 BRA
4 Soverom
3 Bad
2 Etasjer

Spennende vindusløsninger

Lys og luft er elementer som er viktige i funkishus, og i dette moderne huset slipper de spennende vindusløsningene inn mye dagslys. Vinduene åpner opp mot naturen og gir god romfølelse i huset. Blandingen av materialene mur og tre gir et spennende fasadeuttrykk.

God flyt mellom ute og inne

Man kan også velge å bygge boligen med en fasade av ren mur eller tre. Det er tilgang til hage og takterrasse fra flere soner i huset, noe som gir en god flyt mellom ute og inne, samt stor fleksibilitet i bruk av uteområdene. Den flotte takterrassen gir rom for privatliv for beboerne opp fra bakken. Stue og kjøkken er delt opp i to adskilte romslige sosiale soner som også kan skilles med skyvedør om man ønsker det.

Første etasje

I første etasje finnes et stort masterbedroom med eget bad og vaskerom i umiddelbar nærhet.Alle fasiliteter på ett plan gir fleksibilitet i ulike behov, og ved alle livets faser. Trappens plassering gjør kjøkkenet til husets hjerte. Funkishuset har et stort kjøkken med god arbeidsplass. Kjøkkenet har også et ildsted som bidrar til en hyggelig atmosfære i rommet hvor familien ofte samles.

Andre etasje

I andre etasje finnes tre romslige soverom og en praktisk loftstue med godt lysinnslipp. Loftstuen er godt egnet til tv-rom eller arbeidsplass. Denne boligen er skapt for gode sosiale stunder med familie og venner.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields