128.0 BYA
172.6 BRA
158.0 P-rom
4 Soverom
2 Bad
2 Etasjer

Alsvåg har utleiedel

Funkisboligen har utleiedel med egen inngang i første etasje. En utleiedel kan være med på å øke verdien av boligen og gi en ekstra inntekt.

Alsvåg har en praktisk carport ved inngangspartiet som gjør at du kan gå tørrskodd inn og ut av boligen. Et stort vaskerom er praktisk plassert rett ved entréen og trappa opp til andre etasje. Det gjør rommet lett tilgjengelig både fra uteområdet og øvrige rom i huset. Trappa opp til andre etasje gjør at soveromsavdelingen både blir skjermet fra oppholdsrommene, samtidig som de blir sentral i forhold til øvrige rom i boligen. Boligen har en stor balkong med god plass til utemøbler.

Store vinduer med godt lysinnslipp

Store vinduer fra gulv til tak i stuepartiet gir svært godt innslipp av naturlig dagslys. Med tanke på varme og solfylte dager kan det være lurt å investere i solskjermingsvinduer, eller andre solskjermingstiltak, for å unngå overoppheting i stue- og kjøkkenrommet.

Alsvåg er en populær bolig som er bygget i flere ulike varianter, deriblant med garasje. Din lokale forhandler kan hjelpe deg med omtegninger til denne husmodellen.

Jan-Magnus Knudsen

Dagleg leiar / Salsleiar einebustad

jan-magnus@morehus.no

996 27 993

Jan-Magnus Kontaktskjema

"*" indicates required fields