I Rødsethagen vil Møre Hus bygge 17 eksklusive, funkisinspirerte eneboliger.

– Rødsethagen i Fremmerholen vil fylle et etterspurt behov for sentrumsnære eneboliger i Ålesund-området, mener eiendomsutvikler Svein Arne Skotheim i Møre Hus.

Svein Arne Skotheim og Jan-Magnus Knudsen i Møre Hus.

Byggeklart
Møre Hus har arkitekttegnet to varianter av store funkisinspirerte eneboliger med terrasse, garasje og hage. Designhusene er nær 210 kvadratmeter store og går over to etasjer. Tomtene er byggeklare og oppstart kan skje til høsten.

Trygg investering
– Du gjør en trygg og god investering hvis du velger å kjøpe enebolig i Rødsethagen som med sin beliggenhet representerer en sjelden mulighet, sier daglig leder i Møre Hus, Jan- Magnus Knudsen.

Helhetlig design
Rødsethagen blir et urbant og moderne boligprosjekt med en helhetlig designtankegang. Møre Hus har tegnet to nærmest identiske eneboligtyper som skal fordeles på de 17 tomtene. Den ene har inngangspartiet på baksiden av boligen, den andre i fronten.

Rødsethagen blir et urbant og moderne boligprosjekt.

Elegant funkisstil
– Eneboligene har et moderne formspråk med stramme linjer, rene flater, store glassflater og smarte løsninger. Moderne og enkle uttrykk i både fasade og interiør er en trend som mange har omfavnet de siste årene, forteller arkitekt og bygningsingeniør Mauritz Skiri i Møre Hus.

Romslige eneboliger
De romslige eneboligene over to etasjer har utgang fra en stor, åpen løsning med stue og kjøkken/allrom til en skjermet terrasse på 28 kvadratmeter som er delvis overbygd som en hagestue. Det er muligheter for fire soverom, eller tre om man for eksempel vil bruke det ene soverommet som kjellerstue. På hovedsoverommet i 2.etasje er det walk-in garderobe.

– Vi bygger ferdige boliger klar for maling og tapetsering. Boligkjøperne vil selv kunne bestemme, flis, parketter, innvendige farger, utførelse på trapp, kjøkkeninnredning og baderomsinnredning, sier Svein Arne Skotheim.

Sentralt – og landlig
Det spesielle med Rødsethagen er beliggenheten som er tett ved Moa og tett på naturen. Med andre ord sentrumsnært – i landlige omgivelser. Det er kort vei til Spjelkavik sentrum, til et av Norges største kjøpesenter på Moa, og til en rekke forskjellige fritidstilbud og aktiviteter. Det er også kort vei til barnehager og skoler, og i Rødsethagen bor man tett på naturen og populære turområder som Lillevannet, Brusdalsvannet og Emblemsfjellet.

Attraktivt
– Vi tror at nettopp beliggenheten og de moderne, arkitekttegnede boligene vil gjøre Rødsethagen til et attraktivt boligområde. Her vil man få den landlige følelsen uten å forlate det urbane. Man får på mange måter i pose og sekk. Alt ligger til rette for å skape et unikt bomiljø for både barn og voksne i Rødsethagen, mener eiendomsutvikler i Møre Hus, Svein Arne Skotheim.

I Rødsethagen bor du tett på naturen med flotte turområder og likevel sentrumsnært.

Rødsethagen:

  • 17 eksklusive, arkitekttegnede eneboliger i funkisstil i Fremmerholen.
  • Tett ved Moa kjøpesenter, tett på naturen og populære turområder som Lillevannet og Emblemsfjellet.
  • Kort vei til barnehager, SFO, skoler og en rekke fritidstilbud og aktiviteter.
  • Designboligene bygges med Møre Hus sin solide standard.
  • Byggeklare tomter, og trolig byggestart i løpet v høsten.
  • Eneboliger på nær 210 kvadratmeter med garasje, terrasse, hage og inngang i front eller på bakside.

Ta kontakt med Møre Hus om du vil vite mer om Jensvika.